Promovarea afacerii în SITUAȚII DE CRIZĂ

produsele sau serviciile tale vor fi cunoscute

21 ianuarie 2021

Perioada grea prin care trec toate afacerile, ne fac conștienți de importanța prezenței online pentru fiecare firmă. În această perioadă, vânzările online au crescut cu 30% și tendința este de accentuare. Rămâne singurul canal de comunicare cu clienții sau potențiali clienți pentru multe firme, de aceea trebuie oferită o experiență pozitivă pentru aceștia, începând cu accesul cât mai simplu la achiziția produselor, comunicarea timpului de livrare, cât și perioadele de garanție.

Alege soluții de promovare online

Foarte important este să dezvoltați promovarea online a afacerii dumneavoastră. Un site cu un aspect nou și promovare bună, vă poate aduce beneficii și o imagine competitivă. Expuneți produsele sau serviciile dumneavoastră la un public numeros cu costuri reduse. Nu ignorați acest aspect important.

Publicitatea online de succes se traduce prin trafic crescut către site-ul firmei care se promovează și bineînțeles aduce un profit companiei. Avantajele acestui tip de promovare sunt:

  • costuri reduse
  • sunteți online 24/24
  • social media
  • o piață extinsă de milioane de persoane
  • crearea unei identități a firmei

Încercați să vă promovați produsele sau serviciile prin toate canalele media la care aveți acces. Pentru firmele mici este o oportunitate această promovare, pe o piață dominată de firmele mari.

Specialiștii în marketing susțin că, în momente de criză, cea mai mare greșeală este să reduci bugetele de marketing și promovare. Publicitatea poate fi văzută ca un cost, dar este generatoare de venituri și singura metodă de a ieși în față. Este o oportunitate de a te promova, când alții aleg să-și reducă promovarea.

Pentru elaborarea unei strategii de promovare pentru afacerea dumneavoastră, varianta cea mai bună și cu rezultate sigure, ar fi să alegeți o agenție de publicitate. Dacă optați pentru această variantă, ar fi bine să alegeți o firmă ce vă oferă toate serviciile, începând cu consultanță în marketing online dar și tradițional, adaptat la afacerea dumneavoastră, cu departament de creație și producție propriu.

Ca și un sfat, ar trebui să colaborați doar cu o firmă de publicitate , pentru a avea o promovare coerentă, să păstreze aceeași linie și de ce nu pentru costuri mai mici ce sunt generate de o colaborare pe termen lung. Având o relație bună și pe termen lung cu firma de publicitate, dobândiți flexibilitate și reacții rapide la oportunitățile pieții economice. Orice schimbare pe site-ul dumneavoastră se realizează rapid, materialele pentru campanii vor fi gata la timp, plus scăpați de grija căutării unui furnizor de materiale publicitare, fix când aveți cea mai mare nevoie. Un avantaj important este realizarea de materiale în tiraje mici sau cu valori reduse, pe care în mod normal nu găsiți nici o firmă să le realizeze și nu în ultimul rând, obțineți sfaturi de la specialiști, uneori chiar gratuite, în baza relației de colaborare.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.