Ce iti oferim

Alege solutia de promovare

Sticker/Autocolant

Printuri de calitate cu rezolutie fotografica, culori vii si bine definite, rezistente in timp cu protectie UV. Aplicam folie de laminat pentru o rezistenta si mai mare.

Semnalistica

Avem o gama extrem de larga pentru stickere de semnalizare. Puteti accesa magazinul nostru on-line www.stickermarket.ro

Bannere

Print pe frontlit/mesh de calitate PREMIUM, cu finisaje (tivuri) si capse metalice sau din plastic.

Standuri expozitionale/Mobilier personalizat

Elaboram proiecte de design pentru standuri expozitionale, magazine sau sediu de firma si realizam amenajarea prin departamentul propriu de productie.

Panouri

Putem realiza din cadru metalic si poliplan tensionat sau variante de material PVC, SIGN BOND, POLICARBONAT. Propunem o solutie pentru fiecare proiect.

Tiparituri

Flyere, pliante, afise, carti de vizita sau orice idee aveti pentru o promovare pe suport hartie sau carton.

Litere Volumetrice

Se pot realiza din polistiren, PVC sau luminoase in functie de cerinta. Se pot realiza in combinatii cu alte materiale (ex.aplicate pe panou din SIGN BOND).

Consultanta Marketing

Dorim sa va oferim solutii de promovare pentru afacerea dumnevoastra, ca produsele noastre sa va aduca beneficii si un plus de imagine.

Ne poti adresa o intrebare

Cum se lanseaza o comanda

Ne poti contacta prin e-mail sau telefonic. In functie de proiectul tau, ne putem intalnii la locatia ta sau la sediul nostru. Iti propunem o solutie tehnica si un deviz de costuri. Dupa confirmarea comenzii, realizam simularea grafica pe care o aducem la forma dorita de tine, urmand partea de productie,  livrarea sau montajul.

Durata de executie si livrare

Dupa confirmarea comenzii de catre tine si platii a unui avans (40% iar restul sumei la livrare) stabilim termenul de livrare in functie de volumul nostru de comenzi din perioada respectiva, dar tinem cont si de  cat de tare te grabesti.

Termen de garantie

In functie de fiecare produs sau lucrare oferim termene de garantie. Ce iti putem garanta este ca folosim numai materiale de calitate de la furnizori dedicati, evitand sa  apara probleme in timp.

Cum se lipeste/monteaza

 Aplicarea unui autocolant pare un pic complicat, mai ales la suprafate mari, dar nu este chiar asa. In primul rand locul unde faceti aceasta treaba sa nu fie in soare sau ploaie, undeva ferit de praf (ideal ar fi intr-o incapere), aveti nevoie de o racleta plastic sau card plastic (inveliti-l intr-o carpa pentru a nu zgaria autocolantul), o ruleta pentru a masura daca vreti sa-l puneti intr-o pozitie dreapta si putina atentie. 

Pasul 1: este sa va asigurati ca autocolantul dvs. incape pe suprafata unde vreti sa lipiti.Curatati si degresati suprafata de lipire cu solutie de geam.

Pasul 2: Dezlipiti colturile de sus si fixati-l in pozitia dorita, dupa care lipiti colturile pe suprafata.Dezlipiti portiunea ce mai ingusta cca. 2-3 cm, taiati suportul de hartie si presati pentru a lipi acea portiune.Trageti suportul de hartie cu o mana pe sub autocolant, iar cu cealalta presati porgresiv autocolantul pentru a se lipi.Dupa aplicare presati spre exterior cu racleta autocolantul pentru o lipire neteda si fara bule de aer. Inlaturati folia de transfer (cazul in care este autocolant cutterat) tragand usor in exterior. Cand trageti folia de transfer, un element se dezlipeste, presati-l usor inapoi dupa care continuati.

Pasul 3: Dupa aplicare daca au aparut bule de aer si nu dispar prin apasare spre exteriorul autocolantului, intepati-le  cu un ac si presati.Dupa aplicare (in cazul aplicarii pe auto) nu spalati masina 24 ore, pentru ca adezivul sa lucreze si sa nu apara dezlipiri de elemente. Daca vi se pare complicat de urmat acesti pasi sunati-ne si va ajutam sa le lipiti..

Daca am o reclama veche si vreau sa o renovez

Ne poti trimite niste poze cu reclama veche, ideal ar fi si niste dimensiuni. In functie de starea vechii lucrari iti propunem o solutie de refacere sau o varianta noua. Multe materiale nu se mai folosesc si de aceea nu putem repara/reface orice lucrare, trebuie vazut ce putem adapta, dar cu siguranta trebuie sa existe o solutie.

Daca ai o intrebare?

raspuns in 24 ore